ГЛОБУС БИЛД ЕООД

Позвънетe (359) 877 907 000

Научете повече за ГЛОБУС БИЛД ЕООД

Глобус Билд ЕООД е изцяло българска компания, която влага всичките си усилия и знания, за да предостави на потребителя висококачествени продукти, според европейските стандарти, но на български цени.
Брандът GLOBUS навлиза на пазара преди повече от десет години, а ключова роля за успешното му развитие изиграва балансираният екип от млади ентусиасти и хора с дългогодишен опит в разработването на строителни материали.
Влага се огромен ресурс от знания, труд и време за усъвършенстване на познатите вече сухи строителни смеси – цимент, шпакловки и лепила. Обогатява се продуктовата гама с пяни, силикони, топлоизолационни системни решения, хидроизолация, грундове, мазилки, фасадни бои и интериорни бои от ново поколение специално разработени за нуждите на всеки елемент от дома на съвременния човек.

Съвместната работа с производители от Италия, Естония и Гърция гарантира качеството на продукти GLOBUS и е доказателство за широкия хоризонт, който фирмата има. Износът на продукция зад пределите на страната е ясен показател, че влаганите усилия отварят все повече врати.
GLOBUS разполага с няколко производствени бази, а технологиите, с които фирмата гради капацитета си се обновяват и разширяват с бързи темпове, така че да отговорят на нуждите на все по-взискателния пазар, и да покрият изискванията на клиента – достъпна цена/безупречно качество.

0 Коментар

Sort by:
Оставете коментар

Оставете коментар

Compare listings

Compare