Хьорман България ЕООД

Гр. София, Казичене – 1532 Западна Индустриална Зона Ул. "Фарма парк" № 19
Позвънетe (359) 2 943 4224

Научете повече за Хьорман България ЕООД

Основата, послужила за развитието на днешното предприятие е поставена през 50-те години на миналия век с индустриалното производство на нов тип гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход, вратата Berry. От 1960 г. пестящите място, отварящи се вертикално нагоре секционни врати за гаражи, както и за индустриални и търговски обекти поставят началото на перспективно развитие. Оттогава насам продуктовият асортимент се разширява непрекъснато. Днес освен познатите класици той включва също и ролетни, плъзгащи се и бързо движещи се врати, външни и интериорни врати, каси, задвижвания за врати, пожароустойчиви и димозащитни врати, товаро-разтоварна техника, както и автоматични системи плъзгащи се врати и системи за контрол на достъпа.

Днес на пазара на конструктивни елементи врати, каси и задвижвания се обединяват в марката Hörmann – защото в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа.
Това е резултат от непрекъснатия в продължение на десетилетия растеж на една семейна компания под знака на иновациите, гаранцията за качество и близостта с клиентите.
Днес групата Hörmann се ръководи вече трето и четвърто поколение от внука и правнуците на основателя на компанията Аугуст Хьорман. Лично отговорни съдружници са Томас Й. Хьорман, Мартин Й. Хьорман, както и Кристоф Хьорман.

Групата Hörmann е водещ производител на врати в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Повече от 6 000 служители в 38 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат врати, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски имоти. Седалището на представената по целия свят група Hörmann е в малкия град Щайнхаген в германската провинция Вестфалия. Последно семейното предприятие достигна годишен оборот от над 1 милиард евро. Hörmann има повече от 100 собствени представителства в над 40 държави и диструбитори в повече от 50 други държави.

0 Коментар

Sort by:
Оставете коментар

Оставете коментар

Compare listings

Compare