ДЕТАЙЛИ

 • Име: DELTA I
 • Цена: 4900 лв.
 • Обща площ: 237.4 м2
 • Партер площ: 118.7 м2
 • Етажи: 2
 • Спални: 3
 • Бани: 2
 • Гараж: 1
 • Площ на гаража: 21.5 м2
 • Тип: Вила, Къща
 • Покрив: Двускатен
 • Сутерен: Не

ОПИСАНИЕ

Готов проект на къща на два етажа

С правоъгълен план, класически форми и съвременна визия, готов проект на къща готов проект на къща DELTA I е едновремено с ненатрачив но интригуващ дизайн.
По-голямата част от фасадата е покрита с гладка минерална мазилка. Спокойните повърхности са подсилени с пана дървесни панели, които се открояват на фасадата в цвят и изпъкналост. На фронтонните стени, прозорците на втория етаж са с ажурен стоманен парапет и стигат до пода за повече светлина.

Разпределението на приземния етаж следва съвременните тенденции. Входното предверие е просторно и с много гардероби. Дневната се състои се от хол, трапезария и кухня в общо пространство. Стълбата също е свързана с дневната и е акцент на цялата композицията. На този етаж има още една допълнителна стая, гараж и голямо техническо помещение.
В подпокривният етаж са разположени три големи спални, мокро помещение и баните. Родителската спалня разполага със собствена богато обзаведена баня и просторена стая гардероб.


Готов проект на къща DELTA I е къща идеална за 4 членно семейство и техните гости. Интериорът на сградата и функционалното разположение на стаите е проектиран оптимално, оставяйки място за възможни промени в съответствие с нуждите на инвеститора.

ПРЕПОРЪЧАНИ МАТЕРИАЛИ

I am text block.

I am text block. Click edit button to

I am text block.

I am text block. Click edit button to

ПЪРВИ ЕТАЖ

118.7 м2

  1 Предверие 8.3 м2

  2 WC


2.9 м2


  3 Стълба


4.0 м2


  4 Гараж


21.5 м2


  5 Техническо


8.9 м2


  6 Кабинет


11.3 м2


  7 Дневна


22.5 м2


  8 Трапезаря


9.6 м2


  9 Кухня


8.4 м2

ВТОРИ ЕТАЖ

118.7 м2

  1 Спалня 17.7 м2

  2 Спалня


15.9 м2


  3 Баня


5.9 м2


  4 Мокро


3.6 м2


  5 Спалня


16.0 м2


  6 Дрешник


14.3 м2


  7 Баня


12.1 м2


  8 Коридор


7.3 м2


  9 Стълби


4.5 м2

ТЕХНОЛОГИЯ

ПОКРИВ
Дървена гредова констукция. Топлоизолация от камемна вата. Завършващо покритие от керемиди.

СТЕНИ
Решетъчни тухли + полистирол. Завършващо покритие от силикатна мазилка.

ДОГРАМА
PVC дограма с прекъснат термомост. Троен стъклопакет.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ
Предвидените в проекта материали ефективно изолират външните стени и покрив на сградата през зимата и предпазват от топлина през лятото, което води до значителни икономии, свързани с отоплението и охлаждането на къщата.
Спестяването на енергия е приоритет за LiwingHOMES при проектирането на сгради.

ПАРЦЕЛ

Жилищна зона
Когато имотът попада в зона за Жилищно застрояване минималните му размери трябва да са лице 15,3 м. и дълбочина 21,5 м. за да може къща DELTA I да се помести в него.

*Изпратите ни по имейл скица на вашия парцел или виза за проектиране като посочите кой проект сте избрали. Ще проверим дали той отговаря на всички изисквания и ще се свържем с Вас за отговор.

Вилна зона
Когато имотът попада в зона за Вилно застрояване минималните му размери трябва да са лице 19,3 м. и дълбочина 21,5 м. за да може къща DELTA I да се помести в него.

*Изпратите ни по имейл скица на вашия парцел или виза за проектиране като посочите кой проект сте избрали. Ще проверим дали той отговаря на всички изисквания и ще се свържем с Вас за отговор.

ПОДОБНИ ПРОЕКТИ

Compare listings

Compare
LivingHOMES
 • LivingHOMES