Готов проект на къща от LivingHOMES

Всичко започва с една мечта. Представяме си това място и пространствата, в които ще споделяме радост и опит със семейството и близките си години наред.

Ние ви помагаме да превърнете мечта си в реалност. 

5 лесни стъпки

01

Изберете проект

В секция Проекти ще откриете широк набор от готови проекти.
За удобство сме направили търсене по квадратура, етажност, брой спални и бани и други характеристики на къщите. Приложете филтъра и ще останат само онези, които сте селектирали.

Разгледайте и изберете къща, която ще стане ваш дом.

02

Свържете се с нас

Свържете се с нас като използвате формата за контакти към избрания проект.
Изпратете ни виза за проектиране и изходни данни, и ни опишете желани промени, ако искате такива.

Ако пък не откривате сред готовите ни проекти къщата на вашите мечти, ние ще изготвим за вас индивидуален проект. Изпратете ни своите изисквания или ни се обадете, за да се видим и поговорим. 

03

Договор за проектиране

След уточняване на всички подробности и промени, ако желаете такива, ще подпишем договор за проектиране.

Това може да направим на място нашия офис или чрез куриер, ако за вас така е по-удобно. 

04

Адаптиране на проект

Понякога готовите проекти имат нужда от малки промени поради особеностите на парцела – наклон, сгради в съседни имоти, достъп и др.

Тази доработка ще направим  напълно безплатно за вас. Също така при желание от ваша страна напълно безплатно ще ви помогнем и да изберете най-подходящите цветове, марериали или дограма за вашия дом. 

05

Преработка на готов проект

Намерихте проект на къща, който  е почти перфектен, но се нуждае от някои промени? Нашият екип е изцяло на ваше разположение. 

Всеки готов проект на къща, който се доближава до вашите идеи, може да получи нов облик.  Завъртете, разширете, премахнете стените или променете местата на стаите. Проектирането на собствен дом може да е забавно! Заедно ще го намравим и лесно.

Готови ли сте да започваме?

Compare listings

Compare