Научете повече за STEKO® МОДУЛ

 

Основните градивни елементи на системата STEKO® са модули от масивна дървесина, които лесно се свързват и надстрояват в редове. Вътрешните, интериорни и външни стени изградени посредством тази система са носещи и същевременно преградни. Модулите STEKO® се произвеждат освен с различни височини и дължини, така и с различни завършващи повърхнини.

Системата на STEKO® за изграждане на стени от масивна дървесина се състои от няколко вида градивни елементи, които се сглобяват бързо и лесно. Основния елемент, позволяващ лесно боравене на ръка тежи 6,5 кг и е с размери съответно, дължина 640 мм и височина съответно 320 мм. Елементите се произвеждат със следните дължини 640 мм, 480 мм, 320 мм,160 мм и в две възможни височини 320мм и 240мм. Всички градивни елементи са с ширина 160 мм, което е ширината без допълнителни външни довършителни работи, като изолации, облицовки, мазилки и др.

 

 

В добавка към градивните модули от четири сегмента са налични, тройни, двойни и единични модули. В добавка са завършващите елементи тип „праг“ в долната част и „обединяваща“ греда в горната част, като и двата елемента са с височина 8 см. С тези няколко елемента могат да бъдат изградени всички носещи, както и всички интериорни/вътрешни и ограждащи външни стени.

Растера в хоризонтална посока е 16 см, а във вертикална 8 см. Допълнително са възможни и междинни размери. Това позволява ефективно и на практика неограничено планиране.

0 Коментар

Sort by:
Оставете коментар

Оставете коментар

Compare listings

Compare